NordNews
Avem ce spune

Anastasia Grecu și-a revenit din comă după aproape o lună. Tânăra de 20 de ani învaţă să mănânce şi să meargă

Tânăra de 20 de ani, lovită de o maşină pe o trecerea de pietoni din Chișinău, şi-a revenit din comă după aproape o lună. Anastasia Grecu este conştientă şi învaţă acum din nou să mănânce şi să meargă, transmite publika.md.

„Am fost foarte fericiţi că a trecut cea mai grea etapă, pentru că atunci când era în comă nu ştiam ce va urma. Deja când am văzut că poate mişca mâinile, picioarele şi toate părţile corpului lucrează şi sunt active ne-am bucurat foarte mult”, a declarat Sergiu Heghea, iubitul Anastasiei.

Singura şansă la o viaţă normală pentru Anastasia este să urmeze un tratament de reabilitare la o clinică privată din Germania. Pentru asta are nevoie de aproape 130.000 de euro.

Părinţii tot au pus în vânzare unele bunuri pe care le au pentru ca să ajungă suma şi deja aşteaptă şi ei să le vândă pentru ca să ajungă bani pentru tot ce este necesar. Suntem recunoscători până la cer pentru tot ce au făcut şi deja ne rugăm ca următoarea etapă, oamenii să mai facă un efort pentru a ne ajuta să trecem şi de reabilitare pentru a o ajuta să revină la viaţa pe care o avea până la accident„, a mai spus Sergiu Heghea.

În 10 august, Anastasia a fost lovită în plin de un automobil, când traversa strada pe trecerea de pietoni de pe strada Valea Crucii.

Şoferul, un bărbat de 69 de ani, este cercetat în stare de libertate. Prietenii Anastasiei susţin că acesta circula cu viteză excesivă.

Anastasia Grecu a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală unde a fost operată, apoi a fost transferată la un spital privat.

1 Comentariu
  1. Lucia spune

    Wow ❤️😍😍îmi oferiți detalii pentru donație, va rog

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"