NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru // Bravos, băieți, să ne așteptăm la un alt 7 aprilie?

Cineva se întreba zilele astea  la o emisiune de la un post de televiziune de ce  tace Plahotniuc și în care buncăr s-au ascuns deputații Partidului Democrat. Ei bine, evenimentele de astăzi de lângă Casa Guvernului ne demonstrează că la PD totul e în poreadcă: Plahotniuc urzește de zor la tot felul de scenario numai ca să nu le scape frâiele puteri din mîni și să curgă milioanele în conturi.
A fost de ajuns ca cei de la ACUM să protesteze împotriva scumpirii prețurilor la carburanți, o ordinar tălhărie, de altfel, că a apărut un grup de tineri, mulți dintre ei minor, cum se vede din imaginile video, care urlau cuvinte și lozinci obscene (la sigur elaborate de niște debili maturi) la adresa Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase. De ce ne gândim că această porcărie este opera Partidului Democrat? Simplu, din trei rațiuni.
Prima, cum ar spune-o de facto marioneta Frumusachi, tinerii au luat-o spre monumentul lui Ștefan cel Mare pe de-a dreptul, adică pe gazonul din fața Casei Guvernlui, secundați de mai mulți polițiști foarte pașnici. Nu i-aș recomanda nici unui cetățean de treabă să încerce să se plimbe pe acest gazon, or,  ar simți imediat usturimea amenzii sau, și mai rău, vigurozitatea elastica a bastonului  vreunui brav om al legii.
Doi, cum ar preciza propagandistul Frumusachi, căcăcioșii de juni (aveau fețele acoperite), “revoltați din prorie inițiativă”, zbierau că Năstase este p…..s. Polițiștii din peisaj, fie că aveau instrucțiuni clare cum să se comporte, fie că  erau de acord că liderul Platformei DA este de orientarea sexuală invocată, odată ce nu curmau acestă flagrantă  încălcare a ordinii publice.   Ne întrebăm: câți pași ar fi făcut aceste mizerii, jegoșienii și scursuri tinere până ca polițiștii să-i facă să pupe strâns asfaltul din PMAN, dacă ar fi strigat că PLahotniuc este p…..s?
Trei, cum ar încheia-o  înregimentatul Frumusachi, printre  imbecilii de “protestari” a fost văzut o mascotă a PD –ului – faimosul Țuțu.
Acum, încă două întrebări. De ce junii revoluționari își ascund ca niște lași fețele dacă protestul lor este sincer și neplătit de nimeni?
Și încă, trebuie oare, domnule șef la națiunii, să ne așteptăm într-un timp apropiat  la un alt 7 aprilie?
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"