NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru // „Costea borsetca” – pe 4, Drăguțanu – pe 11, iar Vitiuc – tocmai pe 15

Partidul Democrat a publicat lista candidaților (53 la număr) pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Primul pe listă este, nici o surpriză,  coordonatorul națiunii Vladimir Plahotniuc, urmat de alte două piese grele ale formațiunii: Pavel Filip și Adrian Candu. Cel mai interesant este că pe poziția a patra a „listei lui Plahotniuc” figurează Constantin Botnari, portmoneul partidului, cunoscut și  drept „Costea borsetca”.  Poziția de top vorbește clar despre influența pe care o are în PD, mai exact, de câtă (enormă) încredere are în el (stalinuțul nostru) Plahotniuc.  Pentru că, repet, economistul „Costea borsetca”, secretarul general al PD-ului, urmează imediat după un șef al națiunii, un prim ministru și un președinte de Parlament.
Pe poziția a 11 figurează economista Otilia Drăguțanu, soția ex-guvernatorului Băncii Naționale, Dorin Drăguțanu.  Poziția  de top se datorează, se pare, atitudinii  docile a soțului ei în mecanismul furtului miliardului. Nu afirmăm nimic, expunem o ipoteză.
Numărul 15 din listă se numește economistul Vladimir Vitiuc, vicepreședintele Parlamentului, un personaj politic foarte activ în ceremoniile de tăiere a panglicilor. Domnilor șefi de la PD, de ce o asemenea nedreptate, e din Bălți omul?
Spectacolul electoral începe, așa că vom avea nevoie de popcorn în cantități industriale.

1 Comentariu
  1. Marcel spune

    Decit hoti si criminali ca la PAScuDA, mai bine borsetci.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"