NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru // Dodon a fost educat de părinți să fure

Igor Nicolaevici Dodon se lamentează că guvernarea a trecut linia roșie în cazul familiei sale. Nefericitul ex-președinte acuză puterea că se răfuiește cu mama sa, urmărind-o în calitate de complice în dosarul de îmbogățire ilicită deschis pe numele său.

Igor Nicolaevici trișează, de altfel, cum a făcut-o de fiecare dată când s-a confruntat cu adevăruri/probe clare. Nu știu cum li s-a întâmplat altora, dar cei din generația mea am fost educați de părinți să nu furăm de la oameni. Ne vine greu să credem că mama fostului președinte l-a educat în spiritual onestității. Pentru că, se vede, s-a bucurat când el,  în calitate, pe rând, de ministru al economiei și comerțului, prim-viceprim ministru, președinte de țară a furat din greu statul, edificându-și casă de milioane, adunând bani mulți în conturi. Mai mult, a confirmat că anume ea i-a dat lei lui Igor Nicolaevici pentru ca acesta să-și cumpere casă și să poată pleca în vacanțe de lux. Dodon susține că mama sa i-a putut da acești bani mulți din economiile făcute din salariul ei de profesoară de limba română. Uitându-ne cu atenție la averea actuală a lui Igor Nicolaevici trebuie să înțelegem că salariul mamei sale era cam cât al tuturor profesorilor de limbă română din R. Moldova.

Tot mama lui Dodon a fost mândră când scumpul fecioraș o ducea acasă la Sadova cu mașina președinției, știind că vehiculul este întreținut și alimentat din banii cetățenilor simpli. Nu mai invocăm și alte argumente în această direcție. Considerăm că, ipotetic vorbind, dacă mama lui Dodon îl educa în spiritul Decalogului, nu se trezea astăzi citată la procuratură. La urma urmei, când bogățiile lui Dodon provin în exclusivitate din leafa mamei sale, nu au de ce se teme, nici mama, nici fiul.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"