NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru // Dodon și Voronin le vor arăta tancurilor rusești calea spre instituțiile țării

Dodon și Voronin, secundați de ceilalți socialiști și comuniști certați cu rațiunea, au sărbătorit cu fast la Complexul „Eternitatea” Ziua de 9 Mai. Sfidând legea despre interzicerea „panglicii Sf. Gheorghe” și a literelor „ Z” și „V”, nesimțiții tovarăși au ținut să poarte în piept panglicile cu pricina. Poliția susține că a identificat indivizii care au încălcat legea și promite că aceștia vor fi sancționați numaidecât. Trecem peste intervențiile de-a dreptul tâmpite ale unor purtători de panglică de genul: „Încă Ștefan cel Mare a purtat-o” și încercăm să ne gândim cu stupoare la ce ar fi putut să se întâmple acum în R. Moldova dacă președinte rămânea sluga lui Putin, Igor Nicolaevici Dodon, iar majoritatea parlamentară ar fi fost una dodonistă – comunistă și șoristă? La sigur că tovarășul Culioc, împreună cu „prezidentu’ Transnistriei”, ar fi deschis, sprijiniți de Moscova, un alt front împotriva Ucrainei. Nemaivorbind de faptul că s-ar fi împotrivit cumplit  aderării R. Moldova la Uniunea Europeană.           .

Îl întrebăm cu politețe maximă pe tovarășul Dodon cum de poate el, în calitate sa de  ex președinte, să nu respecte legile, chiar dacă nu-i plac, mai ales când acestea au fost confirmate și de Curtea Constituțională? Mare e puterea lui Dumnezeu care a vrut să lumineze mintea alegătorilor basarabeni ca să nu mai voteze această nulitate, care s-a remarcat doar prin irigarea corupției și lustruitul fundului lui Putin. Înțeleg că fiecare om are, conform Constituției, dreptul la opinie și la exprimarea ei, dar cum se poate ca (pe timp de război) rătăciții de socialiști și comuniști să continue să îmbrățișeze politica Rusiei, armata căreia comite orori/crime în serie în Ucraina?

Deputații Radei Supreme a Ucrainei au votat interzicerea partidelor pro ruse, înțelegând cât de primejdioase sunt acestea pentru destinul țării. Majoritatea parlamentară de la noi, constituită din membrii PAS, e blândă ca un miel destinat Sărbătorilor de Paște și visează păpădii înflorite. S-ar putea trezi, Doamne ferește, cu tancurile rusești în fața Parlamentului, după ce Dodon cu Voronin le vor arăta calea spre instituțiile țării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"