NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru // Grigorișin și iubirile politice

Toți oamenii puternici de pe acest pământ (Trump, Macron, Johnson…) au pagini în Telegram, Facebook, Twitter, etc. Și primarul de Bălți, Nicolae Grigorișin, nu face execepție: are pagină pe Facebook, pe care a gândit-o. Trebuie să înțelegem, și ca pe o modalitate eficientă de comunicare cu locuitorii urbei, nu doar cu prietenii. Analizând cu atenție postările din ultimul timp, putem observa că, de exmplu, primarul de Bălți nu scrie o literă despre evenimentul din 15 ianuarie curent, când o delegație de personalități din Iași, în frunte cu primarul Mihai Chirică, a făcut o vizită la Bălți în cadrul căreia a fost semnat un Acord de cooperare, avantajos în primul rând pentru municipiul nostru. Firește nimeni nu-l poate obliga pe domnul Grigorișin să fie un mare român și să iubească România de la munte până la mare sau invers, dar să comunice cetățenilor orașului despre asemenea evenimente de mare anvergură parcă ar fi cazul.

În schimb, Nicolae Grigorișin scrie cu emoție despre vizita reprezentanților Rossotrundnicestva în R. Moldova, în cadrul căreia au discutat despre posibilitatea liceenilor din Bălți de a fi admiși la studii bugetare în instituțiile de învățământ superior din Federația Rusă. Asta după ce, recent, primarul de Bălți se lamenta că rușii i-au bombardat sanatoriul din Ucraina, afacere pe care o moștenise de la taică-său.

Ne-ar plăcea ca domnul Grigorișin să fie foarte imparțial în simpatiile dumisale politice, or, cum, necum e primar de Bălți, adică trebuie să devină un model de urmat pentru ceilalți locuitori ai urbei.

 

 

 

1 Comentariu
  1. […] În schimb, despre întâlnirea sa anterioară cu primarul de Iași, la care a fost semnat un Acord de cooperare avantajos pentru municipiul Bălți, edilul nu a scris niciun cuvânt. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"