NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru// „Kremlinovici” – președintele care trădează

O investigație recentă a portalului Rise Moldova și a Centrului „Dosarul” arată că președintele Igor Dodon este, în fapt, un agent de influență a Rusiei și răspunde la pseudonimul grăitor –„Kremlinovici”. La prima vedere ar trebui parcă să fim prudenți vis-a-vis de asemenea știri – oare puține fake news-uri apar în campaniile electorale. Însă, dacă analizăm cu atenție turismul intens al lui Dodon la Moscova, drujba nemaipomenită cu „prizidentu’” Krasnoselski, avântul nebunesc spre Uniunea Eurasiatică, blamarea României și a tot ce e românesc, sărbătorirea „eliberării” Moldovei de sub jugul hitleriștilor și al „moșierilor români” etc., informația dată ar putea fi una adevărată.

Parcă nu am avea de ce ne mira, totuși, or, în aceste decenii de bălăceală în apele tulburi ale istoriei am avut fel de fel de președinți: și proști, și farisei, și comuniști, și muți, dar un președinte agent secret al unui stat care a ocupat o parte din țara noastră, încă nu am avut.

Nu știu dacă vom putea cunoaște adevărul întreg în acest caz revoltător, mai ales dacă „Kremlinovici” va deveni iarăși președinte. Nu cred că Dodon va avea onoarea să se retragă din cursa electorală, așteptând, așa cum se întâmplă uneori la europeni, să fie elucidat cazul. Nu cred că nici Comisia Electorală Centrală, un instrument docil al lui Igor Nicolaevici, îl va scoate pe necarosabil.

Au rămas doar alegătorii, singurii în putere să-l penalizeze pe un candidat care-și trădează poporul, când ar trebui să-l apere. Nu vorbesc despre electorii cu steluță roșie în creieri, aceștia și așa se tem de sirieni.

Vom vota și vom vedea…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"