NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru // Liderii PSRM din raioane se bat de la treucă

Zinaida Greceanîi a îndesit-o cu vizitele în zona de nord a republicii. Paradoxal, dar osteaneala madamei Greceanîi nu se fundamentează pe rațiuni electorale. Explicația este mult mai simplă. Cum locul la treucă este tot mai ocupat, nemuțumirile șefilor socialiștilor din Glodeni, Drochia, Edineț etc., devin tot mai pronunțate. Altfel spus, în sânul PSRM mocnește un conflict dintre elitele locale, scandaluri care ar putea compromite șansele lui Dodon la a doua venire la președinție.

De exemplu, la Edineț nu pot împărți treuca două tabere socialiste: una condusă de fostul președinte OT PSRM din Edineț, Boris Fedorișin și primarul de Cupcini, Ivan Ostaficiuc și alta de președintele raionului Nicolai Melnic și vicepreședintele Ion Nistor, fost membru PLDM. Evident că tovarășa Greceanîi aleargă cu sufletul la gură  să stingă pojarul.
Se spune că, pentru a aplana aceste conflicte, care fac rău imaginii PSRM,  conducerea  formațiunii le-ar fi dat dezlegare la furat. Astfel, toți șefii socialiști locali ai instituțiilor care eliberează certificate/acte: Registrul Auto, Servicul Fiscal, pompierii, CSP, ANSA etc. sunt îndemnați discret să facă bani pentru ei și pentru nevoile partidului, or, de la o vreme, nimeni nu-I mai aduce lui Igor Nicolevici  culioace cu eurodolari.
Să le fie clar alegătorilor nebețivi, neputuroși, nelingăi, nemancurți, ne…, dar care ,firi naive, mai cred în utopii: socialiștii ăștea ai lui Dodon vânează profitul lor și nu se îngrijesc de bunăstarea cetățenilor, oricât n-ar asuda la televizor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"