NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru // Nu ticăloșiți tinerii!

E absolut normal când partidele politice se gândesc la ziua de mâne a formațiunilor și își constituie așa-numitele aripi tinere, echipe destinate să învețe împreună cu membrii experimentați arta exercițiului politic. E parșiv de tot când liderii unui partid fac din tinerii simpatizanți sau plătiți haite de agresori, destinate să atace concurenții electorali. Anume așa își educă socialiștii lui Dodon generația tânără. O probă elocventă în acest context este comportamentul agresiv al molodogvardiștilor din Bălți care au venit la Edineț, unde se afla într-o vizită de lucru președintele R. Moldova, și unde au scandat „Jos Maia!”

Firește, în orice țară pot există oameni nemulțumiți de calitatea guvernării. De exemplu, o bună parte din cetățenii Israelului nu acceptă faptul că, suspectat de acte de corupție, Benjamin Netanyahu ține să rămână în fotoliul de premier.

În cazul nostru, de ce ar fi nemulțumiți molodogvardiștii lui Dodon? Poate de faptul că grație eforturilor Maiei Sandu, Uniunea Europeană a decis să acorde 600 de milioane de euro pentru relansarea economiei R. Moldova afectată de COVID-19. Sau pentru că tot Maia Sandu a obținut acordarea gratuită de către România a 6000 de tone de motorină pentru agricultorii din R. Moldova. Să fii tânăr socialist nu ar trebui să echivaleze cu să fii un descreierat și să acționezi aidoma unui patruped căruia i s-a dat comanda: „ Fas!”

Și încă, de ce a fost nevoie să fie importate tinerele lichele din Bălți pentru a face mizerie la Edineț? Nu există nemulțumiți de prestația președintelui cu domiciliul la Edineț? Or, de exemplu, în cadrul vizitei sale la Molovata Nouă, raionul Dubăsari, Dodon a fost huiduit de săteni și nu de un detașament trimis de PAS.

Așa că nu ticăloșiți tinerii, tovarăși socialiști! 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata