NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru // Nu vă fie frică!…

Au mai rămas două zile până la turul doi al alegerilor prezidențiale. Mai multă lume bună se arată impacientată, speriată chiar de avântul bolșevic cu care Dodon și gloata sa de socialiști tirajează minciuni și falsuri, cu care organizează marșuri pedestre și automobilistice cu mii de susținători (și asta pe timp de pandemie!), cu care implică șefii structuirilor de stat pentru ca bugetarii să voteze pentru mincinosul de la Sadova, cum sunt curtați transnistrenii deja cu 800 de lei per vot etc.

Când arhiepiscopul de Cracovia, Carol Wojtyla a devenit, în 1978, Papa Ioan Paul al II, unul dintre primele sale mesaje adresate credincioșilor din toată lumea și mai ales celor din lagărul socialist era: „Nu vă fie frică…”

E un îndemn care ni se potrivește mănușă și nouă, alegătorilor rămași în R. Moldova. Nu vă fie frică, pentru că nimeni nu vă pune pistolul la tâmplă și nimeni nu vă obligă să votați contra voinței voastre. Conștientizați importanța și asumați-vă actul votării libere, nu la indicația sau prin constrângerea cuiva.

Dacă veți vota Dodon, vă veți convinge chiar din dimineața zilei de 16 noiembrie că el a și uitat de voi și nu-i veți mai trebui decât peste alți câțiva ani, la următoarele alegeri.

Dragi oameni din diasporă, dacă nu vă e cu bănat, nu numai că e bine să ieșiți masiv la vot, dar mai aveți misiunea să convingeți rudele rămase în R. Moldova să voteze bine. Bătrânii noștri ar trebui să fie ajutați să înțeleagă că nu Dodon le dă pensia, ci dumneavoastră, cei care trimiteți anual aproape 2 miliarde de dolari și noi, cei care municm aici, acasă. Dodon și socialiștii lui doar le fură pensiile. Bătrânii ar trebui să mai înțeleagă că Rusia nu are cum să-i ajute, vedeți cum Armenia, care era foarte legată de Moscova, a fost abandonată în momentele foarte grele. Apropo, nu știm ce se mai aude cu faimosul credit rusesc, care trebuia, vorba lui Dodon/Chicu, să ne scoată din sărăcie.

Și încă un moment, nu au venit românii, dar au venit zecile de milioane de euro din România, cu care au fost reparate 1000 de grădinițe, școli, edificii de cultură, au fost cumpărate cărți, au fost date burse pentru liceeni și studenți…

Să nu vă fie frică să votați schimbarea!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"