NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru //  Rebeata, asta-i pentru imidju Moldovei

Igor Nicolaevici Dodon a raportat în cadrul unei emisiuni televizate, firește, de la un post care-i aparține și unde se simte președinte, despre o ordinară biruință. Cetățenii R. Moldova au aflat cu deplină satisfacție și rotundă mândrie că la Chișinău va fi organizat în premieră la 13-14 aprilie curent Campionatul Europei la motocross.  Competiția se va desfășura, desigur, sub înaltul patronat al Președintelui Republicii Moldova. Durduliul nostru șef de țară le-a dat și o replică în direct celor care nu văd cu ochi buni asemenea meropriatii anume acum, când țara-i  plină de probleme, așa cum e doldora de curnuți lâna oițelor din turma unui păstor fără har. Rebeata, le-a zis Dodon oponenților, asta-i pentru imidju Moldovei. Am mai menționat că Dodon se străduie să copieze fidel manierele și limbajul patronului său din Kremlin – Putin. Dar, nici asta nu-i reușește prea tare, pentru că, în loc să te sperii de duritatea umflată a prințului de Sadova, te umflă râsul.
Mr. president, dar poate vă implicați, totuși,  în devenirea parlamentului? Poate-i convingeți pe ortacii dumneavostră socialiști că tocmai acum  e timpul să sară ciorcele din oligarhi? Trebuie numai ca ei și dumneata să vă gândiți pro Moldova.
În caz contrar, au dreptate cei care-și amintesc literele neaoșului proverb moldovenesc: Țara arde, dar Dodon își face coafură.
Apropo, domnule Președinte, va caută de urgență Siroja Sîrbu. Vrea să știe, dacă poate să participe la motocross cu motoblocul. Eu cred că ar fi bine să avem în premieră un campion european de la noi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"