NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru // Renato Usatîi urmează să fie arestat de Dodon

Am mai spus-o, nu sunt, din mai multe motive, un fan al lui Renato Usatîi. Dar, pe de altă parte, nu ai cum să negi faptul că primarul de Bălți a devenit un actor politic important care, cum spun sondajele netrucate, poate decide soarta alegerilor prezidențiale din toamnă, dacă nu le anulează COVIDUL, firește.
Anume din aceste motive, Renato Usatîi urmează, cum se zvonește, să fie arestat în orele următoare, tocmai când susținătorii neordinarului om politic se gândesc unde și cum să sfințească cozonacii.
Din pasa lui Gheorghe Cavcaliuc, cred că toată lumea cunoaște cine este acest om compromis și găunos până la ultima moleculă, Usatîi va fi acuzat de introducere în țară a unor sume de bani, destinată organizării unei … revoluții.
Nu am cum să știu dacă e adevărat sau nu, mă gândesc doar la cum bietul Igor Nicolaevici se mărturisea într-o filmată discuție intimă cardinalului Plahotniuc că Kremlinul îi transferă lunar bani pentri ca să slujească împreună cu tovarășii săi socialiști cât mai bine Moscova.
Aproape de un an de zile, procuratura se uită cu ochi senini la toată porcăria asta. Dodon, se vede, e o vacă sfâtă.
Igor Nicolaevici îi dojenește pe cetățenii plecați în străinătățuiri că nu sunt patrioți. Tovarășe Dodon, ei au plecat deatâta că R, Moldova e o țară în care se fură și se fac cele mai mari măgării pe cap de locuitor din lume.
Igor Nicolaevici, poate încercați o luptă politică cinstită cu Usatîi, piept la piept, cum ar spune-o Druță, firește, dacă nu vă doare organismul…

1 Comentariu
  1. Vanea spune

    Asa se face dodo???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"