NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru //  Un mariaj lugubru – juriștii și șoriștii

Zilele astea, cea mai  obiectivă și necoruptă justiție din lumea, cea din R. Moldova, și-a retras toate acuzațiile aduse  Marinocicăi Tauber, astfel că, acest personaj la fel de nociv precum stăpânul ei, are dezlegare la organizarea de proteste și de alte forme de revoltă, considerând că tocmai ei( o fracțiune criminală) sunt chemați să salveze poporul dintre râuri de sărăcie.

Nu cred că e cazul să mai comentăm semnificațiile profunde ale deciziei judecătorilor, ei asta au făcut în ultimii treizeci de ani, au luat mită, eliberând penalii (să ne amintim doar că dosarul Șor plutește și acum pe apele tulburi ale justiției) sau să ne mai mirăm că partidul haiducului deja din Izrael a devenit o unealtă docilă în mâinile lui Putin. Oamenii ăștia , jurișrii și șoriștii corupți, nu mai au nici un Dumnezeu și chiar dacă mâne ar fi sfârșitul lumii, ei ar rămâne ce sunt niște ticășoși.

Nedumerirea e provocată de cei care  în loc săși consolideze eforturile, să fie gata să-și apere pământul și neamul, pentru că Putin vrea să distrugă nu numai Ucraina , dar și R. Moldova, ei aleg să meargă pentru 400 de lei ca să protesteze împotriva actualei guvernări. După mine, oamenii normali  nu procedează astfel. Dragi concetățeni certați cu rațiunea, gândiți-vă cu ce va mai rămas în tătărcuță la cei din Crimeia și din Donbas care zbierau: Putin vvodi voisca.  Putin vvel  așa că puteți vedea zilnic imagini cutremurătoare din zonele pe care Rusia le-a acaparat. Dacă vreun nenorocit își dorește să fie înrolat cu forța în armata rusă și să moară ca idiotul pentru tătuca Putin în stepele Ucrainei, nu așteptați soldații ruși, ci să plece să benevol într-acolo.

E nevoie acum să fim foarte atenți/prudenți ca să nu ne trezim dimineața cu tancurile rusești lângă casele noastre. Așa că manifestați mai  împotriva războiului tovarăși șoriști și socialisto-comuniști, iar de edificarea bunăstării să se preocupe guvernarea. Apropo, de ce noul-vechiul guvern Recean, care a declarat drept o prioritate securitatea națională a statului, se uită la matrapazlâcurile șoriștilor ca la un kino indiisckii?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"