NordNews
Avem ce spune

Anatol Moraru // Vlad Filat – o insectă politică

Vlad Filat încearcă din toată fibra să se întoarcă pe arena politică autohtonă. O face nu prin a analiza cu onestitate propriile greșeli pe care le-a comis din abundență în calitatea sa de prim ministru și lider al PLDM, ci atacând furibund PAS-ul și pe Maia Sandu. Am mai spus-o, și nu sunt singurul, că actualul partid de guvernământ comite destule gafe, pentru care trebuie criticat, lucru pe care îl fac cu multă hărnicie mai ales socialiștii, șoriștii, comuniștii și alte animăluțe politice de stânga.

Vlad Filat a fost personajul politic care ar fi putut salva R. Moldova de porcăriile lui Plahotniuc, dar, din păcate, nu avut atunci și nu are nici acum coaie. Mai mult, interceptările telefonice publicare au demonstrat că premierul conducea țara abuziv, urmărind să obțină cât mai multe profituri nemuncite. Numai prietenia lui monetară cu Ilan Șor cât face.

Acum, Vlad Filat afirmă cu mult aplomb, nici mai mult nici mai puțin, că: „PAS este un fenomen social extrem de toxic”, care „a distrus economia națională”. În opinia expiratului politician, Maia Sandu așa și n-a reușit să devină președinte al tuturor cetățenilor. Contabilizând și alte „crime” ale PAS-ului, Filat îndeamnă partidele de opoziție să facă front comun în alegerile locale din 5 noiembrie împotriva PAS-ului.

Bravos, domnule ex premier de dreapta. Firește, R. Moldova este o țară democrată, unde toți au dreptul la opinie, dar, în loc să faci front comun împotriva socialiștilor, comuniștilor, șoriștilor și altor slugi ale Kremlinului, dumneata ataci virulent o formațiune care depune eforturi pentru a garanta  integrarea în Uniunea Europeană. Cu ce vă deosebiți atunci de cadavrul politic Iurie Ivanovici Roșca care a terminat prin a deveni cel mai mare antiromân de pe planetă. În fine, a ataca  pe cineva mai puternic, adică a face scandal este un exercițiu care îți poate aduce profituri politice, dar pe termen foarte scurt.

1 Comentariu
  1. Barat Veaceslav spune

    Eu doresc ca acesti expirati din politica moldoveneasca , mai intii sa spuna ce au facut ei cind erau la conducere si apoi sa critice guvernarea. acest filat nici la glezna Doamnei Presedinte nu este.
    Acest netot ar trebui sa ia exemplu de la Doamna Maia Sandu cum trebuie sa-ti iubesti tara. Dar a critica e mai usor decit a face. El traieste pe spinarea acestui popor ca un paduche.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"