NordNews
Avem ce spune

Anatol Țăranu: Următorul președinte este Maia Sandu

Viitorul președinte a Republicii Moldova va fi Maia Sandu. Asta în cazul în care nu se vor frauda alegerile din 1 noiembrie. Asta a declarat analistul politic, Anatol Țăranu, în cadrul emisiunii Cabinetul din umbră de la Jurnal TV.

„Niciodată în istoria Republicii Moldova nu a existat un candidat mai slab, la un post atât de înalt, cum este Igor Dodon. Dodon este discreditat pe toate palierele posibile și imposibile. În fond, faptul că Dodon este printre favoriții reprezentanților electorali vorbește într-un mod ucigător calitatea democrației în Republica Moldova și a culturii politice. Nu poate un om care a trecut printre atâtea scandaluri de corupție, care are o manieră atât de sfidătoare a modului de viață într-o țară atât de săracă, care este atât de nerecunoscut în plan internațional. Chiar și ei care îi sunt patroni îl disprețuiesc. Dodon a devenit incomod chiar și pentru moscoviți”, a menționat analistul politic.

Anterior la CEC au fost înregistrați șase concurenți, printre care Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate, Renato Usatîi, Partidul Politic „Partidul Nostru”, Andrei Năstase, Partidul Politic – Platforma Demnitate și Adevă, Tudor Deliu, Partidul Liberal Democrat din R. Moldova, Igor Dodon, Adunarea cetățenilor, Violeta Ivanov, Partidul Politic „Șor”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata