NordNews
Avem ce spune

Andrei Năstase crede că are toate șansele să devină președintele țării

Andrei Năstase a spus în cadrul emisiunei “Politica” de la TV8 că studiile interne ale Partidului Platformei Demnitate și Adevăr arată că șansele cele mai mari în lupta pentru fotoliul de președinte se dau între el și Igor Dodon.

Acesta a precizat că nivelul încrederii cetăţenilor în Platforma DA are o tendinţă de creştere, iar partidul se află într-un trend ascendent.

Se repetă situația din 2016 când eram în creștere. E o dispută serioasă în turul doi. Noi vom face tot posibilul să ajungem în turul doi unde îl vom “bate” pe Dodon. Cel care are șanse reale să-l bată pe Igor Dodon este candidatul Platformei Demnitate și Adevăr.

 Andrei Năstase a mai adăugat că se bazează pe sondajele interne ale Plaltformei Demnitate și Adevăr, dar va face tot posibilul pentru a atrage cetățenii R.Moldova de partea sa.

Dincolo de ceea ce prezintă studiile, noi vom face tot ce ne stă în puteri să atragem de partea noastră toți cetățenii R.Moldova, indiferent de  viziunile lor politice și geopolitice. Prin proiectele pe care le promovăm vrem să atragem de partea noastră și unioniștii, și pe cei care-și doresc integrarea R.Moldova în Uniunea Europeană, dar și cetățenii care văd R.Moldova doar ca un stat independent. Noi nu nu facem distincții între cetățeni pentru că un președinte al țării trebuie să fie al tuturor.

Amintim că în acest an alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"