NordNews
Avem ce spune

Andrei Năstase s-a lansat în campania electorală : „Este momentul să reclădim Moldova de mâine”

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, s-a lansat în campanie electorală.

 În fața acestei biserici vă spunem că avem tăria să luptăm pentru Moldova. Timpul trădătorilor a trecut. Acum e timpul pentru cei care știu cum trebuie să arate Moldova de mâine. Nimeni cu excepția lui Andrei Năstase nu are vreo șansă în aceată cursă electorală”, menționează secretarul general DA, Ion Terguță.

Este momentul să reclădim Moldova de mâine. Viitorul începe astăzi. Mă gândesc la o țară în care sunt locuri de muncă corect plătite, unde nimeni nu trăiește sub pragul sărăciei, la satele noastre, care vor avea apă și canalizare… Anunț public că în mandatul meu, autoritatea judecătorească va fi eliberată și va investiga toate dosarele de rezonanță. Nu în ultimul rând, se vor finaliza dosarele politice. Voi convinge Parlamentul R. Moldova să fie introdus în Constituție un articol prin care toți să aibă un venit minim de 2500 de lei”, a declarat Năstase.

Ulterior, acesta a menționat că Alexandru Slusari este candidatul partidului la funcția de prim-ministru.

Sunt onorat de propunere. Dar sunt gata. Platforma DA este gata să preia guvernarea țării, chiar și în aceste condiții grele. Avem oameni profesioniști. Avem echipă, avem valoare”, a menționat Alexandru Slusari.

Andrei Năstase figurează sub numărul 2 în buletinul de vot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"