NordNews
Avem ce spune

Andrei Năstase își propune să rămână la Primăria de Chișinău nouă ani

Candidatul comun al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și al Partidului Acțiune și Solidaritate, Andrei Năstase, își propune să vină în fruntea Primăriei municipiului Chișinău pentru nouă ani.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN, citat de deschide.md

Am venit în această campanie pentru a lua Primăria nu pentru o zi, două. Eu îmi propun să rămân la Primărie nouă ani”, spune Andrei Năstase, candidatul PPDA la funcția de primar general al capitalei.
 „Dacă scoatem din ghearele lor Primăria, dacă o dăm oamenilor, dacă facem lucruri bune la Primărie timp de un an, până la următoarele alegeri, dăm încredere oamenilor, dăm speranță că vine o echipă bine structurată, cu un program serios, de ce ar trebui să merg în alte posturi?”, spune Andrei Năstase.

Candidatul comun al PPDA și PAS spune că își bazează programul electoral pe câteva direcții: echipa de funcționari din Primărie, un audit la nivelul tuturor unităților municipale, colaborarea cu Consiliul Municipal Chișinău, eliminarea funcționarilor corupți.

Amintim că, deși PAS a decis susținerea lui Andrei Năstase la alegerile locale din Chișinău, preferata majorităţii membrilor PAS în calitate de candidat la funcţia de primar al Capitalei este Maia Sandu, nu Andrei Năstase, potrivit unui sondaj intern al formaţiunii amintite.

Decizia lui Andrei Năstase n-a fost foarte elegantă”, a spus anterior Maia Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"