NordNews
Avem ce spune

Andrei Năstase: Prima candidatură la postul de prim-ministru am fost chiar eu

În cadrul emisiunii “Politica” de la TV8,  Andrei Năstase a mărturisit că în anul 2019 Partidul Platforma Demnitate și Adevăr a făcut concesii în favoarei liderei PAS, Maia Sandu. Politicianul a precizat că nu-și regretă activitatea politică.

Să-mi fie mie“obidna”(regret) pentru că am muncit ca în R.Moldova să nu-l mai avem pe Plahotniuc, ca în R.Moldova schemele de contrabandă să înceteze, ca mașinile TOMA să nu mai tragă în oameni ci să stingă incendii, ca uzurparea puterii în stat să se afle pe rolul procurorilor, ca un șef al SIS-ului să ajungă pe banca acuzaților și să fie acuzat, ca poliția politică să fie desființată?

 Deputatul a declarat că are unele regrete în privința desemnării prim-ministrului în anul 2019.

Am lăsat în spate interesul partidului, interesul cetățenilor care au ieșit în stradă. Poate că ar fi trebuit, și regret acest lucru că n-am fost mult mai categoric atunci când puterea Executivă ne-au dat o conjunctură, oferită mai ales de poporul R. Moldova prin votul din 24 februarie 2019, a fost cedată atât de ușor.[…]Prima candidatură la postul de prim-ministru am fost chiar eu, doar că intențiile noastre au fost de a face tot ce ne stă în putere ca R.Moldova să dăinuie,ci nu partidele noastre.

Amintim că Andrei Năstase va fi sub numărul 2 în buletinele de vot în cadrul scrutinului prezidențial din 1 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"