NordNews
Avem ce spune

Andrei Spînu a venit cu mulțumiri față de ministrul Infrastructurii al Ucrainei

Viceprim-ministrul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu a avut o întâlnire cu ministrul Infrastructurii al Ucrainei, Kubrakov Oleksandr. În cadrul întrunirii au fost aboradate mai multe subiecte importante, precum liberalizarea transportului auto de pasageri și bunuri, dar și proiecte comune de reabilitare a infrastructurii căilor ferate, scrie Realitatea. 

În cele din urmă, Andrei Spînu a avut și un mesaj de mulțumire adresat lui Kubrakov Oleksandr.

„Ministrul Spînu i-a mulțumit omologului său pentru reluarea din 28 august a circulației trenului de călători pe ruta Odesa – Chișinău – Odesa. Oficialii au discutat și despre înaintarea în procesul de executare a podului Cosăuți – Iampil și reducerea prețurile pentru roaming”, se arată într-un comunicat de presă emis de MIDR.

Amintim că, în data de 26 august, CFM a anunțat că, începând de astăzi, Trenul Odesa – Chișinău – Odesa își reia activitatea, cu plecare din Odesa la ora 18:36, retur la Chișinău la ora 22:33. De la Chișinău, garnitura va porni la ora  07:09 și va ajunge la Odesa la ora 10:55. Trenul va circula zilnic.

1 Comentariu
  1. Solon spune

    Probabil că era cazul de abordat și problema ecologiei Nistrului și a centralelor hidroelectrice în faza de constructie pe cursul superior al Nistrului…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata