NordNews
Avem ce spune

Andrian Candu: Avem nevoie de un prim-ministru apolitic, integru și cu autoritate în societate

Liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu, susține că interesele partidelor trebuie lăsate deoparte iar cetățenii R. Moldova au nevoie de un guvern eficient și profesionist.

Potrivit lui, actualul Guvern este subordonat președintelui Igor Dodon și intereselor politice ale viitorului candidat la președinție. Acesta mai spune că interesele oamenilor și ale țării nu sunt pe agenda Guvernului, iar situația în care se află Moldova este inadmisibilă.

Noi avem nevoie de un prim-ministru apolitic, integru și cu autoritate în societate, care să vină la Guvern cu o echipă de profesioniști, dedicată agendei adevărate a țării și necesităților oamenilor. Pentru aceasta am făcut apel la opoziția parlamentară, nu pentru că aș vrea să facem alianțe sau coaliții. Nu vrem alianțe noi, nu vrem posturi, nu vrem indulgență, vrem să ne așezăm împreună, să decidem de comun acord cum demitem guvernul, cum investim un nou executiv, care sunt acțiunile prioritare pentru perioada de criză, ce facem să ajutăm oamenii și economia, cum scoatem țara din izolare internațională și recuperăm încrederea partenerilor de dezvoltare. Aceste subiecte sunt pe  ordinea de zi a tuturor oamenilor care înțeleg că s-a mers prea departe și s-a acționat incompetent și iresponsabil, iar nota de plată trebuie să o plătim noi toți”, a precizat Andrian Candu printr-un comunicat de presă.

Amintim că, săptămâna trecută, grupul parlamentar „Pro Moldova”, a lansat un apel pentru acțiune către toate forțele de opoziție din Parlament, pentru solidarizare și acțiuni comune în condițiile actualei guvernări.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"