NordNews
Avem ce spune

Andrian Candu: Igor Dodon a ajuns preşedinte cu ajutorul lui Vlad Plahotniuc şi a echipei Partidului Democrat

Igor Dodon a câştigat alegerile prezidenţiale din 2016 graţie ajutorului lui Vladimir Plahotniuc şi a echipei Partidului Democrat din Moldova. Despre aceasta a declarat într-o intervenţie live pe pagina sa de Facebook liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu.

„Igor Kremlinovici kulioc, cunoscut ca şi actualul preşedinte Dodon încă, ne vorbeşte nouă despre faptul că el a luptat cu regimul lui Plahotniuc şi asta este, de fapt, cea mai mare realizare a lui. Igor Nicolaevici, dumneata ai ajuns preşedinte cu ajutorul lui Plahotniuc şi a echipei Partidului Democrat, dar învinuieşti contracandidata ta că a fost în regim şi a lucrat? Dumneata ai luat „kulioace” cu bani şi ai fost susţinut inclusiv de Plahotniuc. Şi am văzut că şi din Rusia la fel, din declaraţiile tale, primeai cât, 700-800 de mii de euro pe lună pentru întreţinerea partidului?”, a declarat Candu.
Ţinem să precizăm că Igor Dodon declară la toate ieşirele sale publice că el a fost cel care a luptat cu regimul oligarhic instaurat de Plahotniuc şi că datorită lui a fost posibilă debarcarea fostului lider democrat. Totodată, acesta o acuză pe contracandidata sa Maia Sandă că ar fi fost complice la respectivul regim.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata