NordNews
Avem ce spune

Andrian Candu: „În Moldova este la modă să susții că optezi pentru alegeri anticipate”

În Republica Moldova este la modă ca politicienii să facă apel la organizarea alegerilor anticipate, potrivit liderului Partidului Pro Moldova, Andrian Candu. Fostul președinte al parlamentului spune, că în pofida acestor declarații, mulți deputați înțeleg că acestea nu pot să aducă mereu soluții. Declarațiile au fost făcut de politician în cadrul unei emisiuni televizate.

Atunci când există anumite schimbări, așa cum avem în președinție, și când există o guvernare care iată se ține aproape pe nimic, e mai mult un fel de guvern minoritar la ora actuală cu sportul direct al socialiștilor, și când există anumite schimbări mai mari în societate din punct de vedere politic, cred că logic ar fi să mergi la anticipate și să aduci schimbarea și în Parlament”, a precizat Candu.

Potrivit Liderului Pro Moldova, alegerile aniticipate nu garantează stabilitatea politică a țării.

„Întrebarea este ce schimbare se va aduce în Parlament după alegerile parlamentare anticipate? Cine cu cine va face majoritate? Vor fi posibile majoritățile sau de astăzi înainte vom trăii din tranziție în tranziție, din anticipate în anticipate și iarăși din dezamăgire în dezamăgire?”, a precizat politicianul.

De asemene Andrian Candu a menționat că alegerile anticipate reprezintă  costuri, incertitudine și confruntarea politică.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"