NordNews
Avem ce spune

Andrian Candu, prezintă dovezi unde Igor Dodon a mulțumit PD pentru susținerea în alegerile prezidențiale din 2016

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a publicat o captură de ecran a unei discuții care ar fi avut loc în 2016 și la care ar fi participat și Igor Dodon, făcând o promisiune democraților, imediat după ce a câștigat alegerile prezidențiale, transmite cotidianul.md.

„Igor Nikolaevici, mai ții minte discuția de la ora 01:00, 14 noiembrie 2016, imediat după aflarea rezultatelor alegerilor prezidențiale? Dragi prieteni, iată o confirmare în plus, despre care Dodon a mințit când a negat că nu a mulțumit echipei PDM că l-a ajutat să devină președinte”, a declarat Candu.

Foto: Facebook, Andrian Candu

Liderul Pro Moldova a declarat joi, 12 noiembrie, în cadrul unui live pe Facebook, că „Dodon nu are șanse să câștige decât prin manipulări, minciuni și fraude. El știe că pierde și în țară, și în diaspora”.

„Trebuie să fim mobilizați și determinați să scăpăm de această parodie – președinte, care acum 4 ani a fost promovat în funcție de echipa Partidului Democrat și a lui Vladimir Plahotniuc. Îl provoc pe Dodon să recunoască cum a fost și cui datorează primul și singurul său mandat”, a adăugat Candu.

Anterior, Candu a mai anunțat că nu deține probe, dar știe „că în noaptea de după alegeri Igor Nicolaevici împreună cu prima doamnă l-au vizitat pe Vlad Plahotniuc și i-au mulțumit pentru faptul că va fi președinte pentru 4 ani”.

Tot Candu declarase anterior că Plahotniuc l-a ajutat pe Dodon să câștige scrutinul din 2016.

Igor Dodon a negat afirmațiile lui Candu, acuzându-l pe acesta că ar face jocurile Maiei Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"