NordNews
Avem ce spune

Angajații unei întreprinderi au donat peste 200 de mii de lei Spitalului Clinic Bălți

Angajaţii ,,CET-Nord” SA au donat bani Spitalului Clinic Bălți pentru lupta cu COVID-19, se arată într-un comunicat al întreprinderii. Ieri, 31 martie 2020 întreprinderea „CET-Nord” SA, în cadrul măsurilor de susținere a medicilor în lupta cu răspândirea pandemiei de coronavirus, a efectuat un transfer bănesc în valoare de 208 mii lei pe contul Spitalului Cliniс Bălți.

Banii au fost adunați din donația benevolă făcută de angajații întreprinderii din plățile salariale de o zi a fiecărui lucrător. Inițiativa angajaților a fost susținută de administrație și de comitetul sindical al întreprinderii.

E firesc ca în această perioadă societatea să se mobilizeze pentru a contribui cu fapte concrete care vin să susțină medicii în lupta cu pandemia de COVID-19. Aportul financiar în sumă de 208 mii lei constă în cea mai mare parte din donațiile făcute de către cei 470 angajați ai întreprinderii (158 mii lei), iar suma 50 mii lei a fost alocată de către organizația sindicală a CET-ului ”, a comunicat directorul financiar al întreprinderii, Liliana Mosorete.

Reprezentanții Spitalului Clinic Bălți au venit cu un mesaj de mulțumire pe pagina de facebook a instituției medicale.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături! Sănătate Vă dorim!


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata