NordNews
Avem ce spune

Angajatul fracțiunii Platformei DA, testat „negativ”. Deputații cer convocarea ședinței plenare

Testul repetat al angajatului fracțiunii Platforma DA din Parlament a arătat rezultat negativ. Anunțul a fost făcut de președintele fracțiunii și vicespeakerul Alexandru Slusari, scrie deschide.md

Suspiciunile noastre s-au confirmat. Testul repetat al angajatului fracțiunii Platforma DA este NEGATIV. Rezultatul va fi expediat la orele 8.00 către secretariatul Parlamentului. Rezultatele primului test așa și nu au ajuns oficial la persoană”, a scris politicianul.

În acest sens, Platforma DA a cerut Ministerului Sănătății pornirea anchetei pe cazul dat: „Încă odată atragem atenția că prelevarea testului în laboratorul ANSP a avut loc cu încalcarea ordinului MS”.

Bănuielile fracțiunii noastre precum că sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității Parlamentului, din păcate, s-au adeverit. Facem apel la toți deputați să conștientizeze că sunt manipulați de Igor Dodon, care cu orice preț încearcă să-și păstreze majoritatea șubredă și guvernul său docil. Chiar cu prețul pierderii finanțării facile din partea UE. Este foarte important să reluăm ședințele legislativului săptămâna curentă!”, a precizat Slusari.

Amintim că secretariatul Legislativului a anunțat marți, 2 iunie, că un angajat din cabinetul președintelui unei fracțiuni parlamentare a fost confirmat pozitiv cu noul tip de coronavirus. Mai exact, ar fi vorba despre fracțiunea Platformei DA. Contactat de reporterul Deschide.MD, liderul fracțiunii parlamentare, Alexandru Slusari, a declarat că este prematur de confirmat acest caz, iar persoana respectivă ar urma să treacă un nou test la o clinică privată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"