NordNews
Avem ce spune

Antrenorul Serenei Williams l-a pus la punct pe Ion Ţiriac

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, i-a răspuns lui Ion Ţiriac cu privire la o declaraţie făcut de omul de afaceri în legătură cu fostul număr 1 WTA. Ion Ţiriac a făcut în urmă cu câteva luni o declaraţie care a deranjat-o pe Serena Williams. „Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”, a spus Ion Țiriac, scrie digisport.ro
„Serena este doar puțin în vârstă pentru un sportiv de top, dar asta nu contează deoarece, la fel ca Roger Federer, încă mai poate juca un tenis grozav. Ion Țiriac ar trebui să respecte asta!”, a spus antrenorul Serenei Williams.

Serena Williams a lipsit din circuitul WTA, absenţa ei fiind cauzată de naşterea primului său copil. De la revenire, Serena Williams are în palmares doar o finală la Wimbledon, pierdută în faţa lui Angelique Kerber.
„Când ești o mama tânăra e normal să ai kilograme în plus. Serena a crescut însă foarte mult de când a revenit, iar acum este mult mai pregătită. La Indian Wells și Miami a mers doar pentru că dorea să joace din nou, însă era prea devereme pentru o revenire în adevăratul sens al cuvântului. Acum este însă pregătită, a spus Mouratoglou pentru Tennis Magazin.
23 de trofee de Grand Slam a câștigat Serena Williams de-a lungul carierei: 7 la Australian Open, 3 la Roland Garros, 7 la Wimbledon și 6 la US Open. Este, de asemenea, ultima jucătoare care a deținut simultan trofeele tuturor celor 4 turnee de Grand Slam (2002-2003 și 2014-2015).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"