NordNews
Avem ce spune

Anunț important pentru locuitorii din nordul R. Moldova. Medicii de la Novamed vor realiza o serie de consultații

Anunț important pentru locuitorii din nordul R. Moldova. Sâmbătă, 18 martie, echipa de doctori de la Spitalul Polivalent Novamed din Chișinău, în comun cu colegii de la Novamed Nord, vor realiza o serie de consultații pe diverse specialități pentru pacienții din nordul țării.

Astfel, puteți beneficia de consultații la: cardiolog, terapeut, gastrolog, pediatru, urolog, ortoped-traumatolog, chirurg, neurochirurg, ginecolog, mamolog, chirurg-proctolog, USG- organe interne, ECO CG.

Doctorii Novamed Nord vor oferi consultații în intervalul orelor 10:00-16:00.

Pentru programare, vă încurajăm să contactați recepția spitalului, la numărul 0231 11 000.

Amintim că Spitalul Polivalent Novamed Nord a fost inaugurat la Bălți pe 15 ianuarie 2023, fiind parte din rețeaua de sănătate Novamed.

Spitalul are o suprafață de peste 6000 metri pătrați, cu 85 de paturi în saloane spaţioase și confortabile, cu baie proprie, aer condiţionat, TV și Internet.

Pacienții vor beneficia de diagnostice precise, de tratamente oferite cu multă grijă și de intervenții chirurgicale minim-invazive.

Spitalul Polivalent Novamed Nord este dotat cu tehnologie de ultimă generație, cu autonomie electrică și cel mai complex centru imagistic -radiografie digitală, rezonanță magnetică nucleară, tomografie computerizată mașini de ultrasonografie.

Novamed Nord este acreditat în tratamentul modern pentru patologiile cardiovasculare, cum ar fi tratamentul intervențional în infarctul miocardic acut și este inclus în programul național de infarct acut, deservind partea de nord a țării 7 zile din 7.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"