NordNews
Avem ce spune

Aparatele pentru achitarea diverselor plăți din „Slavena” Bălți fură banii consumatorilor

Pe lângă produsele alimentare dar și cele de uz casnic, supermarketul „Slavena”, amplasat pe strada Alexandru cel Bun din orașul Bălți, are la dispoziție și două aparate prin care orice consumator poate achita serviciile comunale și alte plăți. Din păcate, deseori se întâmplă că aceste aparate “scot”  din buzunarul omului o sumă de bani, dar înregistrează pe ecran o sumă mai mică.
Un asemenea caz s-a produs astăzi, 7 august, în jurul orei 8:30, când un tânăr, Ion Voina, a mers la aparat să-și încarce contul pe o rețea de telefonie mobilă. Acesta a introdus în aparat o bancnotă de 50 de lei, dar aparatul a înregistrat doar 10 lei.
Am mers la supermarketul Slavena ca să-mi pun în cont. Am introdus în aparat o bancnotă de 50 de lei, ulterior însă,  mi-au venit în cont doar 10lei. M-am apropiat apoi de un angajat al supermarketului, care nu s-a arătat deloc mirat de cele întâmplate, ceea ce înseamnă că nu este pentru prima dată când s-a întâmplat un  astfel de caz. Nu este normal ce se întâmplă. Au început deja să mintă și prin astfel de metode ”, a declarat tânărul.
Angajații supermarketului au afirmat că nu este vina lor, iar ceea ce ar trebui să facă tânărul, e să sune la numărul de suport afișat pe ecran.
Solicitat telefonic, reprezentantul Societății Comerciale  MMPS COM S.R.L. a răspuns abia după al cincelea apel. Toate cele 5 încercări l-au făcut pe tânăr să aștepte timp de câteva minute, periodă în care i-au fost consumați și cei 10 lei din cont. Reprezentantul companiei MMPS COM S.R.L a promis tânărului că banii îi vor veni în cont pe parcursul zilei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"