NordNews
Avem ce spune

Apucăturile țariste ale lui Vladimir Putin. Președintele Federației Ruse și-ar fi tras un palat la marginea Moscovei

Un palat luxos care a apărut lângă Moscova a devenit un subiect controversat în Rusia. Presa rusă speculează că proprietatea a cărei valoare se ridică la 200 de milioane de euro îi apaține chiar președintelui Vladimir Putin, informează Daily Mail. Palatul măsoară 91.500 metri pătrați și are o dependință de 32.000 mp, 21.000 mp de grajduri și 15 acri de teren complet cu heliport și propria pădure.

De asemenea, misteriosul palat este înconjurat de un zid de securitate, include și un teren de fotbal, și grădini amenajate.

Proprietarul palatului, de negăsit

Proprietarul este pur și simplu listat ca „Federația Rusă”, în timp ce construcția a fost realizată de o companie numită „Property-V”, ducând la speculații că ar fi deținută de un om important din guvern și, eventual, de președintele Vladimir Putin însuși.

Site-ul rus de știri Sobesednik a încercat să-i dea de urmă proprietarului real, dar fără succes. A fost descoperit, însă, că „Property-V” are mai multe legături de afaceri cu apropiații președintelui Putin. O filială a Property-V are dezvoltări în Krasnaya Polyana, stațiunea de schi Sochi. Palatul este situat în Greenfields, o zonă exclusivistă de la marginea Moscovei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"