NordNews
Avem ce spune

Ar fi născut un copil mort și a decis să-l pună în congelator. Tânăra de 20 de ani închiria un apartament în Chișinău pentru a-și ascunde sarcina

Caz revoltător în capitală. O tânără de 20 de ani s-a adresat medicilor după ce ar fi născut la domiciliu. Doctorilor le-au trezit suspiciuni faptul că femeia s-a prezentat la instituția medicală fără copil, declarând că acesta s-ar fi născut fără suflare.

Grupa operativă s-a deplasat la locul de trai al tinerei, stabilind că la 22 ianuarie, aceasta a născut un copil în condiții casnice. Femeia a declarat polițiștilor că, la naștere, copilul nu prezenta semne de viață și a decis să-l pună în congelator, ca ulterior să-l înmormânteze.
Pe corpul bebelușului nu au fost depistate urme de moarte violentă. Totuși, specialiștii urmează să stabilească cauza exactă a decesului.
Totodată, oamenii legii au stabilit că tânăra a încercat să ascundă sarcina în localitatea de baștină, iar cu puțin timp înainte de naștere aceasta a închiriat un apartament în capitală.
Pe caz a fost inițiat un proces penal.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"