NordNews
Avem ce spune

Arina Spătaru candidează la funcția de primar de Bălți. Are nevoie de 5500 de semnături

Fosta deputată a Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru, va candida la funcția de primar de Bălți. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook. În prezent, aceasta adună semnăturile necesare pentru a intra în cursă.

„Planific să particip la aceste alegeri în calitate de candidat neafiliat politic și pentru asta este necesar să colectăm 5500 de semnături. Echipa mea veți fi voi, cei, care aveți încredere că bălțenii merită tot ce e mai bun. Petițiile dumneavoastră vor fi programul meu electoral și angajamentele mele vor fi pliate pe nevoile reale ale dumneavoastră”, a scris Arina Spătaru.

Arina Spătaru a menționat că vrea să fie un primar de nădejde, care să asculte și să rezolve problemele oamenilor, dar un primar care să promită să facă din orașul Bălți- Monaco.

 

„În ultimele două  luni am organizat 40 de întâlniri cu oamenii din sectoarele Cartierul Dacia, Carterul 8, str. Krîlov, str. Colesov, Autogara, Gara de Nord, strada Kiev, strada Sorocii, Bălțiul Nou. Sunt deschisă să vin în orice curte și să mă întâlnesc cu oamenii, care consideră că există probleme, ce nu pot fi rezolvate de ani de zile. Majoritatea au menționat problemele drumurilor, câinilor vagabonzi și a gunoiului din curțile și de pe străzile unde locuiesc drept cele mai importante. Plus o problemă, care merită o abordare responsabilă, sunt serviciile medicale în Centrele Medicilor de familie din Bălți”, a adăugat Arina Spătaru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"