NordNews
Avem ce spune

Asigură-ți un job bine plătit și un viitor sigur pentru copilul tău

Dacă în trecut limba engleză reprezenta un atu atunci când o puneai în CV, acum, limba engleză a devenit o limba care pur și simplu trebuie cunoscută. Aproape fiecare angajator din Moldova, România, dar și alte țări, este în căutare de oameni care cunosc, pe lângă limba maternă, cel puțin și limba engleză. Cu toate că totuși îți poți găsi un loc de muncă unde limba engleză nu este necesară, cu siguranță cunoașterea acesteia îți poate oferi un loc de muncă mai bun, dar și un salariu motivant.

 

Dacă nu cunoști engleza, dar visezi să o vorbești liber și să îți găsești un job pe măsură, atunci îți recomandăm să urmezi câteva cursuri de engleză la Oratorica. Indiferent de nivelul de engleză pe care îl ai la moment, fie că ești începător sau ai un nivel destul de înalt, dar vrei să ajungi să vorbești fluent, la Oratorica vei găsi un grup potrivit pentru tine. 

Cursurile de la Oratorica sunt predate după Metodologia Cambridge English și sunt interactive datorită manualelor de ultimă generație, care includ și acces la o platformă digitală, pentru a face învățarea limbii engleze cât mai ușoară, iar dacă ai un job sau pur și simplu ai un program încărcat, să știi că sunt disponibile orare atât de dimineață, cât și de seară. 

De asemenea, dacă locuiești în Chișinău și vrei să te asiguri că oferi copilului tău un viitor de calitate, atunci îl poți înscrie la cursuri de engleză pentru copii în Chișinău. Oratorica oferă cursuri de engleză pentru toate vârstele, așa că fie că ești în căutare de cursuri de engleză pentru tine sau copilul tău – Oratorica este locul potrivit!

Totuși, dacă un curs offline nu e varianta potrivită pentru tine, atunci poți opta pentru cursuri de engleză online în România, astfel nu vei pierde timp pe drum și te vei conecta direct la ore.

Pentru a te înscrie la o testare gratuită sau la orice curs, accesează Oratorica.md sau scrie-le direct pe Facebook sau Instagram. De asemenea te poți apropia la oricare dintre oficiile Oratorica din Chișinău și Bălți:

Botanica: Bd. Dacia 23, et.5, of. 501

Râșcani: Bd. Moscova 8

Ciocana: Bd. Mircea cel Bătrân 12/2, et. 3

Buiucani: Bd. Alba Iulia 89 

Bălți: Strada Academician Nicolae Filip 2, CC Magnit, etajul 5. 

 

Telefon de contact Chișinău📲022896959 și Bălți📲030001010

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"