NordNews
Avem ce spune

Astăzi este sărbătorită „Ziua Salvatorului”. În acest an va fi marcată fără evenimente solemne

Astăzi, în Republica Moldova este marcată „Ziua Salvatorului”. Tradițional, această zi este marcată cu evenimente solemne, dar din cauza pandemiei de Covid-19 anul acesta această zi va fi sărbătorită modest. Cu această ocazie, șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Mihail Harabagiu a adresat un mesaj de felicitare pentru toți angajații IGSU.

Ca și în fiecare an sărbătoarea profesională ne-a găsit în misiuni de salvare, în acțiuni de prevenire a situațiilor excepționale și în intervenții pentru ajutorarea persoanelor care au nevoie de noi.
În momentele dificile, salvatorii și pompierii au fost în prima linie implicați pentru a lichida consecințele situațiilor excepționale, dar și pentru acordarea asistenței necesare medicilor și lucrătorilor medicali în lupta cu COVID.
Am trecut împreună clipe dificile și tot împreună le-am depășit și continuăm să luptăm pentru a reda speranța oamenilor la viață, chiar și atunci când aceasta pare cu nu mai există.
Stimați colegi! Greutățile și provocările ne-au unit mai mult, ne-au făcut mai puternici și ne-au mobilizat în realizarea misiunilor noastre. Activitatea noastră nu este una obișnuită, iar riscul și pericolul sunt termenii care ne definesc existența.
Dragi salvatori și pompieri! Sunt profund recunoscător fiecăruia dintre Dumneavoastră care faceți parte din echipa IGSU, întrucât voi sunteți garantul siguranței oricărei misiuni de salvare. Curajul, devotamentul și sacrificiul sunt cuvintele care definesc personalitatea angajatului IGSU și care destoinic se potrivesc cu profilurile voastre.
Cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua Salvatorului”, aduc sincere felicitări tuturor angajaților IGSU. Vă doresc să aveți putere și rezistență în toate intervențiile realizate contra cronometru, inspirație și abnegație în acțiunile de prevenire a situațiilor de risc și multă încredere în forțele voastre. Voi ați fost și rămâneți speranța oamenilor în cele mai dificile clipe ale vieții”, este menționat în mesajul de felicitare.
La moment, în cadrul IGSU activează peste 2000 de angajați.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"