NordNews
Avem ce spune

Astăzi, Renato Usatîi iese la raport. NORDNEWS.MD va transmite LIVE conferința de presă

Astăzi, primarul de Bălți, Renato Usatîi, organizează o conferință de presă. Edilul va ieși în fața locuitorilor din municipiu cu raportul activității sale din ultimii ani. Nordnews va transmite în direct întâlnirea edilului cu bălțenii, din fața primăriei, începând cu ora 17.30. 

Totodată, Usatîi ar urma să anunțe decizia finală cu privire la demisia sa din funcția de primar. Asta după ce, acesta a anunțat, în repetate rânduri, că renunță la fotoliul de primar, fiind dezamăgit de rezultatul alegerilor Parlamentare pe care le-a pierdut.

După ce a fost depășit în scrutin de Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și Partidul Acțiune și Solidaritate, chiar în orașul pe care îl administrează, Renato Usatîi a declarat că își dă demisia din funcția de primar de Bălți. Acesta a spus că nu mai simte susținerea localnicilor și că respectă alegerea lor.

La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Blocul Electoral Renato Usatîi a acumulat 4,1 % sau 60 de mii de voturi. La Bălți, acesta a obținut doar 22,69%. Asta înseamnă că 10 mii de bălțeni au votat pentru Usatîi și echipa sa. La Bălţi, cele mai multe voturi le-a obţinut BeCS și PAS.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata