NordNews
Avem ce spune

Atenție șoferii! Se prognozează precipitații sub formă de lapoviță

Atenție șoferi! În legătură cu avertizarea meteorologilor, care prognozează răcirea vremii și precipitații sub formă de lapoviță în unele regiuni ale republicii, Inspectoratul Național de  Patrulare vine cu mai multe recomandări.
 
Polițiștii îndeamnă participanții la trafic să-și echipeze mașinile cu pneuri corespunzătoare, să adapteze viteza la condiţiile de drum, să folosească  în corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare şi cel de climatizare.
La fel, inspectorii de patrulare recomandă conducatorilor  auto să șofeze cu prudență pe timp de noapte și să păstreze distanța regulamentară, pentru a putea opri în siguranță.
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat că marți noaptea în nordul Republicii Moldova au fost înregistrate  temeperaturin de  -3 grade Celsius,  iar în centrul șți sudul țării –2 și -1 grade Celsius.
Miercuri, temperaturile vor coborî: -5 grade Celsius în nordul țării, -4 – în raioanele de centru și -3 grade Celsius – în raioanele de sud. Miercuri și joi, în nordul Republicii Moldova va cădea lapoviță, iar în restul țării va ploua. Vom avea lapoviță și duminică, și lunea viitoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"