NordNews
Avem ce spune

Atletico Madrid, printre „victimele” preferate ale lui Cristiano Ronaldo

Juventus – Atletico Madrid este unul dintre cele mai așteptate dueluri din optimile UEFA Champions League, scrie digisport.ro.
O glorie a spaniolilor, Fernando Torres, i-a avertizat deja pe bianconeri, considerați printre favoriții la câștigarea trofeului.
”Nu mă tem de nimeni și de nimic. Dacă Atletico va juca așa cum știe și va avea mentalitatea obișnuită din Champions League, atunci cei care trebuie să își facă griji sunt cei de la Juventus. Dubla va fi una complicată. După tot ce a arătat Atletico în ultimii ani, mesajul este unul clar: să nu le fie teamă de nimeni. Cel mai bun lucru este că echipa continuă să aibă un joc consistent în La Liga, ceea ce ne dă încredere pentru dubla cu Juventus”, a spus Torres.
Madrilenii au totuși motive să se teamă, după tragerea la sorți a optimilor UEFA Champions League. Se vor reîntâlni cu Cristiano Ronaldo.
Starul lui Juventus le-a marcat rivalilor nu mai puțin de 22 de goluri, inclusiv 3 hat-trick-uri. Lusitanul le-a înscris mai multe goluri în carieră doar Sevillei (27) și lui Getafe (23).
Atletico nu a eliminat-o niciodată pe Juventus.
Deşi spaniolii au câştigat cea mai recentă „dublă” cu Juventus, 1-0 şi 0-0, în grupele UCL din sezonul 2014/15, Atleti nu a trecut niciodată de bianconeri, în duelurile eliminatorii din Europa.
Cele două echipe au fost adversare doi ani la rând în Cupa Oraşelor Târguri şi de fiecare dată italienii au mers mai departe. În sezonul 1963/64, printr-o dublă victorie, 2-1 şi 1-0, în turul al doilea. În stagiunea următoare, dar în semifinale, torinezii s-au calificat după rejucare. A fost 3-1 de trei ori, în două rânduri în favoarea „Bătrânei Doamne”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"