NordNews
Avem ce spune

Au început plecările din rândul socialiștilor. „Actuala conducere a PSRM este absolut dezorientată”

Au început plecările din rândul socialiștilor. Consilierii PSRM din Zastânca părăsesc formațiunea și se declară neafiliați, spunând că sunt împotriva politicii promovate de partid. Aleșii locali susțin că liderii formațiunii acționează în interesele lor personale și nu au un program concret pentru susținerea activului organizației primare și rezolvarea problemei cetățenilor.

„Din păcate, în ultima perioadă lucrurile s-au înrăutățit simțitor, iar evoluțiile de pe scena politică demonstrează că actuala conducere a PSRM este absolut dezorientată. Nu mai există viziune și un Program concret pentru susținerea activului organizației primare și rezolvarea problemelor cetățenilor. Actuala conducere a PSRM nu-și mai onorează promisiunile pe care le-am făcut noi, membrii echipei, cetățenilor.

 În aceste condiții noi, echipa de consilieri locali ai PSRM din satul Zastânca, Raionul Soroca, nu suntem de acord cu politica promovată de PSRM și, cu regret, anunțăm că și alegătorii sunt dezamăgiți de atitudinea iresponsabilă a conducerii partidului.Noi, consilierii locali ai Partidului Socialiștilor DIN SATUL Zastânca nu mai vedem motivul pentru care să continuăm să facem parte dintr-un partid cu viziuni politice neclare și interese personale.

Nu mai considerăm necesară prezența în Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, în condițiile când interesele conducerii formațiunii politice nu coincid cu interesele și problemele cetățenilor.

Anunțăm oficial că părăsim PSRM și ne vom continua activitatea independent, fiind neafiliați politic” au declarat consilierii locali.

Fracțiunea PSRM din Consiliul local Zastânca a anunțat că și-a  suspendat activitatea.

 

1 Comentariu
  1. Vera spune

    Cu ajutorul Domnului o parte din socialiști au început să spună pur adevărul,hai domnilor socialiști dacă mai aveti curaj arătați poporului că sunteți demni de adevăr și dreptate.Noi poporul știm că în așa numit partid a Socialiștilor sunt și oameni de bună credință.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"