NordNews
Avem ce spune

La insistența primarului de Bălți, administratorul de insolvabilitate de la „Apă- Canal” a reconectat cele patru blocuri de locuit

Cele patru blocuri de locuit din Bălți, debranșate ieri de la apeduct, au fost reconectate. Oamenii s-au plâns autorităților publice locale că nu au cu ce se spăla în plină pandemie și caniculă. Iar, aseară primarul de Bălți, Renato Usatîi și viceprimarul Nicolai Grigorișin s-a întâlnit cu locatarii din cartierul Dacia și cu reprezentanții întreprinderii municipale „Apă-Canal” unde au decis să reconecteze apartamentele la rețeua de aprovizionare cu apă, după ce administratorul de insolvabilitate al întreprinderii, Roman Pelin  a dat indicații ca blocurile să fie debranșate.

Amintim că, ieri, sute de familii din Bălți au rămas fără apă potabilă la robinet. Totul din cauza unor datorii istorice de aproape 2 milioane de lei, acumulate din cauza diferenței între cifrele indicate de contoarele din apartamentele oamenilor și din subsol. Cele de jos indică cu 31 la sută mai mult consum.

VIDEO | Sute de familii din Bălți au rămas fără apă la robinet după ce patru blocuri au fost debranșate de la apeduct

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"