NordNews
Avem ce spune

Autoritățile s-au răzgândit. Transportul public din Chișinău nu va fi sistat în weekend între 1 și 15 martie

Transportul public din municipiul Chișinău va circula și în zilele de sâmbătă și duminică în conformitate cu programul de weekend, stabilit anterior. Decizia a fost luată sâmbătă, 27 februarie, de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a capitalei, potrivit zdg.md.

 

Totodată, potrivit hotărârii publicate de Primăria Chișinău, transportul public „va funcționa în continuare la capacitate maximă în zilele de lucru, cu respectarea obligatorie a prescripțiilor de sănătate publică”.

 

În același timp, a fost dispusă desfășurarea procesului educațional la distanță în cadrul instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și preuniversitar de pe teritoriul municipiului Chișinău în perioada 1-15 martie 2021, conform hotărârii de vineri a Comisiei Naționale de Sănătate Publică.

 

Purtarea măștilor de protecție în toate spațiile publice deschise și închise pe întreg teritoriul municipiului Chișinău, inclusiv în stradă și în transportul public, rămâne obligatorie. Masca trebuie să acopere atât gura, cât și nasul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata