NordNews
Avem ce spune

Aventurile unui Cactus

După ce doi crai (Țaranu și Dolganiuc) și o crăiță (Pavlicenco) de la Răsărit au anunțat că se lansează în parlamentare în fruntea unei fantomatice Convenții Euro Unioniste pentru a salva națiunea, pe ring a apărut, în deplină conformitate, se pare, cu scenariul plahollywoodian, un alt personaj pitoresc – liderul de facto/din umbră al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Se știe că reprezentanții PL negociau cu cei de la „ACUM” o posibilă listă comună în alegerile din 24 februarie.
Mai mult chiar, în 10 decembrie PL-ul urma să comunice decizia finală în această chestiune pentru partidele de dreapta. Domnul Ghimpu însă a procedat în dulcele său stil clasic, ca un Cactus. În noaptea (anume noaptea sunt instalate guvernele lui Plaha) de opt decembrie a postat pe rețele un textuleț în care pretindea să demonstreze că Andrei Nastase e un adevărat monstru, socialo-politico-moralo vorbind.   Firește că negocierile s-au blocat și, după cum se vede, PL-ul va merge singur în alegeri, obiectivul major fiind depășirea rezultatelor  înregistrate de Ghimpu în prezidențialele din 2016 – 1, 80%.
Când auzi cum se disculpă Mihai Ghimpu prin studiourile de televiziune, înțelegi că, în afară de el, doar Dumnezeu e mai vrednic. Toate tumbele sale politice din ultimul deceniu au fost, pretinde domnul Cactus, exerciții de maestru, înnobilate de apriga dorință de a salva cu orice preț țara. Spasiba, a plahotniucit-o de nu se mai poate.
Acum, Mihai Ghimpu a mai făcut o tumbă, un fel de salto mortale pentru PL. În rest, ca un alt Superman verișor cu Rembo, domnul Ghimpu va salva  viitorul R. Moldova solo.
PS. Acum sunt sigur că Mihai Ghimpu, cel care a mers la Condrița ca să-l roage pe președintele Timofte să-l desemneze prim ministru pe Vlad. Plahotniuc, era Andrei Năstase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"