NordNews
Avem ce spune

Avia Invest: Veaceslav Platon ar încerca să preia controlul asupra Aeroportului Internațional Chișinău

Avia Invest îl suspectează pe Veaceslav Platon că ar încerca să preia controlul asupra Aeroportului Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut de companie într-o postare pe Facebook, scrie zugo.md

Avia Invest declară drept falsuri absolute toate afirmațiile lui Platon, în cadrul unui interviu pentru un portal informațional, legate de relațiile Avia Invest cu o companie de asigurări, precum și cu politicienii din Republica Moldova.

„Constatăm cu îngrijorare că, după ce autoritățile statului au eșuat în tentativele de preluare forțată și ilegală a companiei Avia Invest, atacurile sunt continuate de Veaceslav Platon, cunoscut nu doar în Republica Moldova pentru metodele sale care nu au nimic în comun cu regulile mediului de afaceri.

Catalogăm aceste declarații și atacuri din partea lui Veaceslav Platon drept o încercare a acestuia de a obține, pe căi ilegale, resurse financiare care nu-i aparțin de drept.

Cel mai probabil, Veaceslav Platon încearcă să agonisească veniturile ratate în cei câțiva ani de pușcărie, însă compania Avia Invest nu va ceda în fața presiunilor și este pregătită să facă față tuturor atacurilor, apelând inclusiv la instanțele și curțile de arbitraj internaționale”, se spune în postare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"