NordNews
Avem ce spune

Bălți: Un garaj a fost cuprins de flăcări

Ieri 23 mai pompierii din nordul țării au intervenit pentru a lichida un incendiu, care a izbucnit într-o gospodărie particulară din sectorul ,,Izvoraș”, municipiul Bălți.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:30.
Potrivit IGSU, incendiul s-a produs într-un garaj cu suprafața de 24m2. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care a localizat arderea, astfel evitând răspândirea flăcărilor spre clădirea casei.
În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar focul a nimicit bunurile materiale din interiorul garajului. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.
Totodată, pe parcursul zilei de ieri, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au prevenit producerea a două incendii în apartamentele din blocurile locative din orașul Strășeni, dar și municipiul Chișinău.
În ambele cazuri, pompierii au stins mâncare pe aragaz, care a luat foc și prezenta pericol pentru locătari, dar și proprietatea acestora. Potrivit datelor înregistrate de IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 31 situații de risc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"