NordNews
Avem ce spune

Banul, ochiul dracului! Episcopul Marchel „a uitat” să doneze spitalului din Bălți, banii adunați de preoții săi

A promis să doneze Spitalului Clinic Bălți 5400 de lei, însă nu s-a ținut de cuvânt. Este vorba de Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, care acum mai bine de două luni a declarat reporterilor Nordnews.md că va ajuta medicii din Bălți în lupta cu noul coronavirus. Potrivit administrației spitalului, Marchel nu a donat niciun ban instituției medicale.

Fața bisericească care recent a fost testată pozitiv la COVID-19, se tratează la Spitalul din Bălți. Marchel a recunoscut că este infectat abia ieri. Totodată, el a spus că lumea „trebuie să înțeleagă cât de periculos este acest virus și trebuie să respecte întocmai regulile și recomandările medicilor”.
Amintim că, anterior, episcopul a îndemnat creștinii să nu accepte vaccinarea împotriva noului coronavirus. Acesta afirma că pandemia a fost inventată pentru imunizarea forțată prin cipizare.

Fugiți de vaccin. Nu îl primiți, căci vaccinul este punctul final al globaliștilor sataniști pentru care au născocit coronavirusul, a spus Marchel.

În același timp, Episcopia de Bălţi a Mitropoliei Basarabiei s-a dovedit mai solidară cu medicii instituției medicale din localitate, donând peste 40 de mii de lei, produse alimentare și echipament de protecție pentru medici.
Menționăm că, tratarea zilnică a unui pacient infectat cu COVID-19 costă până la 5300 de lei.

 
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"