NordNews
Avem ce spune

Bărbatul găsit zăcând într-o baltă de sânge din Chișinău era în stare de ebrietate avansată

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat zăcând într-o baltă de sânge. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 04:53, pe bulevardul Ștefan cel Mare, din sectorul Centru al capitalei, în proximitatea „Hotelului Național”, transmite deschide.md.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, cadavrul bărbatului a fost depistat de către un angajat al unui market care se află în apropiere, și care ulterior a sesizat poliția.

Din discuțiile cu angajații magazinului s-a stabilit că bărbatul pe parcursul nopții a stat pe parapetul din preajma magazinului și a consumat băuturi alcoolice fiind în stare de ebrietate avansată. În cadrul acțiunilor întreprinse de către polițiști a fost stabilită identitatea bărbatului, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 34 de ani. La examinarea cadavrului de către medicul legist în regiunea capului a fost stabilită o plagă care preliminar este caracteristică căderii de la înălțime, alte urme de luptă ori moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate. Cadavrul a fost îndreptat la CML, pentru a fi efectuate expertizele de rigoare și stabilită cu exactitate cauza decesului bărbatului, se arată în comunicat.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, ofițerii de investigație și urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele cazului dat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata