NordNews
Avem ce spune

Bărbatul din Bălți, lovit aseară de un autobuz, a fost externat din spital

Bărbatul din Bălți care a fost lovit luni seara, 10 februarie, de un autobuz pe șoseaua de centură din Bălți a fost externat din spital. Pietonul în vârstă de 41 de ani s-a ales cu o contuzie și niște zgârâieturi. Informația a fost oferite pentru nordnews.md de  putătorul de cuvânt  de la Spitalul Clinic Bălți, Mihaela Petrov.

Accidentul s-a produs în jurul orei 20, afirmă ofițerul de presă de la Inspectoratul de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov. Potrivit informației oferite de oamenii legii,  pieton se afla în stare de ebrietate avansată și se deplasa neregulamentar pe traseu.
 

 

Potrivit șoferului autobuzului, care circulă pe ruta 25, bărbatul se deplasa haotic pe marginea carosabilului.

 „Pe aici mergea bărbatul. Un prăpădit, probabil, un boschetar … s-a aruncat în fața autobuzului. Șoferii automobilelor de pe contrasens au văzut totul”, spune Iurie Tarlapan, șoferul autobuzului.

Taxatoarea din uninatea de transport mărturisește că în timpul impactului se afla în spatele salonului și a auzit o bubuitură.

Împărțeam bilete în spate, la un moment, am auzit o bubuitură. Am crezut că cinev a aruncat ceva în parbriz, povestește Aliona Tarlapan , taxatoarea.

În urma accidentului, parbrizul și farul din drepta al autobuzului au fost deteriorate, iar la fața locului au intervenit un echipaj de medici și unul de poliție.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata