NordNews
Avem ce spune

Bărbatul din Fălești care și-a tăiat concubina cu secera, va apărea pe banca acuzaților

Un bărbat, locuitor al raionului Fălești, va apărea pe banca acuzaților, fiind învinuit pe două capete de acuzare de violență în familie. Într-un comunicat al PG se precizează că ambele infracțiuni au fost săvârșite în luna septembrie 2021. Victima violenței în familie este concubina bărbatului, care locuia împreună cu învinuitul într-o localitate din raionul Fălești.

„Procurorii din cadrul Procuraturii raionului Fălești au reușit într-un termen restrâns, să acumulezeprobele necesare, ce confirmă vinovăția bărbatului și la 13 octombrie curent au expediat dosarul în instanța de judecată pentru examinare în fond. Potrivit circumstanțelor cazului, s-a constatat că, bărbatul fiind în stare de ebrietate alcoolică, în ambele cazuri, a inițiat conflicte cu concubina acestuia, după care a aplicat violența fizică asupra ei.  În unul dintre cazuri, ca urmare a loviturilor aplicate de către bărbat, victima a căzut jos, lovindu-se la cap de cioburile unui borcan, provocându-i leziuni corporale ușoare, iar în cel de-al doilea caz, bărbatul a lovit-o pe victimă cu o seceră în regiunea abdomenului, în rezultat provocându-i leziuni corporale grave, periculoase pentru viață. Subsecvent, precizăm că, în procesul investigării acestui dosar, procurorii au constatat că anterior bărbatul a mai săvârșit și alte cazuri de violență în familie asupra concubinei sale. Reieșind din circumstanțele stabilite, procurorii au pornit un alt dosar penal în privința bărbatului, iar la moment acumulează probatoriul necesar în privința acestuia”, anunță procurorii.
Pentru a se asigura protecția victimei violenței în familie, pe tot parcursul efectuării urmăririi penale pe caz, bărbatul s-a aflat în arest preventiv, se mai arată în comunicatul oamenilor legii.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"