NordNews
Avem ce spune

Bătaie de joc în vreme de pandemie. Primarul comunei Roșietici, Florești, vrea să aloce aproape 200 de mii de lei pentru a procura un automobil

În plină pandemie, Primăria comunei Roșietici din raionul Florești vrea să aloce 186 de mii de lei pentru a procura un automobil. Ședinta consiliului local va avea loc joi, 7 mai, iar subiectul urmează a fi discutat și votat de consilieri, scrie protv.md.

Acest mijloc de transport va fi de fapt, mașina primarului socialist din această comună, spun locuitorii, care au auzit de această decizie. În loc să ajute oamenii, fermierii, cetățenii din grupurile social-vulnerabile în aceasta perioadă dificilă, ei vor să-și cumpere mașină, declară consilierul local din partea Partidului Uniunea Salvați Basarabia, Vasile Chiviriga.

Fără audieri publice adevărate, locuitorii comunei, în mare parte, nici nu cunosc despre această intenție a echipei socialiste din Roșietici, parcă urmând exemplul celor de la Ocnița și Cahul, acestea în bătaie de joc, pe timp de criză, vor să arunce în vânt un pumn de bani, mai spun băștinașii comunei, scrie fostul vicepreședinte al raionului Florești, Vladimir Gutium, pe o rețea de socializare.


Anterior, premierul Ion Chicu a venit cu unele avertizări către funcționarii de stat. Acesta i-a preântâmpinat că, nu se va admite cumpărarea de automobile, mobilă sau alte lucruri în timp de criză. Acesta a mai spus că Ministerul Finanțelor monitorizează în fiecare zi cheltuielile instituțiilor bugetare, inclusiv al autorităților publice locale.

1 Comentariu
  1. 0000 spune

    „Acesta i-a preântâmpinat că, nu”
    „Preîntâmpinat”, și fără virgula aia. Adăugați un buton cu care s-ar putea semnala greșelile din text, e în interesul vostru!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"