NordNews
Avem ce spune

Bătaie în studioul TV8 // Popșoi regretă că i-a răspuns cu o palmă socialistului Novac

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, regretă că i-a răspuns cu o palmă deputatului socialist, Grigore Novac, după ce ultimul a sărit la bătaie în timpul pauzei unei emisiuni de la postul de televiziunea Tv8. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că pe viitor nu va mai reacționa în acest fel, scrie Deschide.md. 

Mereu spun lucrurilor pe nume. De asta dna Greceanîi îmi inchide microfonul, Dodon m-a dat în judecată, iar Novac a sărit la bătaie. Însă, nimic nu mă va opri să demasc hoția și corupția. Totuși, regret că i-am raspuns cu aceeași modenă. Cred ca oamenii merita să vadă discutii civilizate despre problemele societății. Voi continua să-l critic pe Grigore Novac și alți corupți, chiar dacă vor continua să sară la bătaie. Vă asigur, însă, că nu voi mai reacționa ca și ei, declară Popșoi.

Amintim că deputatul socialist, Grigore Novac, a sărit la bătaie la Mihai Popșoi, chiar în platoul studioului TV8, în timpul pauzei unei emisiuni de ieri seara. Totul a început de la faptul că deputatul PAS l-a criticat pe deputatul PSRM și i-a amintit că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri la Stăuceni. Ulterior, Grigore Novac i-a reproșat lui Popșoi să nu se lege de soția lui și de rudele lui, s-a ridicat și l-a lovit pe Popșoi, iar acesta din urmă a chemat imediat Poliția după care i-a tras și el o palmă deputatului socialist.
Moderatorul: Domnule Novac, vă pare rău că l-ați lovit pe domnul Popșoi?
Grigore Novac: Nu.
Moderatorul: Credeți că e demn de comportamentul unui deputat?
Grigore Novac: Nu-i demn comportamentul unui deputat să atace membrii familiei, să atace mama, verișoara, fratele.
Moderatorul: Palme au fost date și dintr-o parte, și din alta. Dumneavoastră veți menține plângerea la Poliție?
Mihai Popșoi: Domnul se bucură de imunitate. Dacă nu avea imunitate, poate avea mai mult cap.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"