NordNews
Avem ce spune

Băutura i-a luat mințile. Un bărbat din Glodeni și-a atacat amicii de pahar cu cuțitul. Una din victime se află în stare gravă

Băutura i-a luat mințile. Un bărbat de 58 de ani din orașul Glodeni și-a atacat amicii de pahar cu cuțitul în urma unui conflict. O femeie de 40 de ani și un bărbat de 60 de ani s-au ales cu mai multe tăieturi, inclusiv în regiunea gâtului și a feței. Victimele au fost transportate la spital. Bărbatul se află în stare gravă. 

„Polițiștii din Glodeni au intervenit la documentarea unui caz care a avut loc ieri la domiciliul unei femei din orașul Glodeni. La fața locului s-a stabilit că, trei persoane, doi bărbați de 58 și 60 de ani și o femeie de 40 de ani, toți locuitori ai orașului Glodeni au consumat împreună băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflit care a degenerat în altercații fizice. Bărbatul de 58 de ani, cu un obiect ascuțit le-ar fi provocat femeii de 40 de ani și bărbatului de 60 de ani, plăgi tăiate pe diferite părți ale corpului. După săvârșirea infracțiunii, suspectul s-a eschivat de la fața locului. Datorită măsurilor prompte, întreprinse de polițiștii din Glodeni, la scurt timp bănuitul a fost localizat și reținut”, au comunicat oamenii legii.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc incidentul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"